CATALÀ    ESPAÑOL    ENGLISH         
 

 

 

 

 

ITE Tècnics som un equip de professionals especialitzats en la Inspecció Tècnica de l’Edifici. Col·legi d’Aparelladors Arquitectes Tècnics i Enginyers de l’Edificació de Barcelona. Estem realitzant ITE´s des de l’any 2011.

A ITE TECNICS li oferim molt més que una inspecció del seu edifici


Els Tècnics de ITE Tècnics realitzem una inspecció exhaustiva de l’edifici per tal que els seus propietaris coneguin l’estat real de conservació de l’immoble, i puguin donar prioritat a aquelles inversions més urgents.
És freqüent que la comunitat de propietaris es plantegi fer una despesa per pintar l’escala de veïns desconeixent que l’edifici té un problema estructural greu.

Els professionals de ITE Tècnics l’orientarem d’aquelles mesures preventives que cal adoptar en el seu edifici, per tal de que no calguin més endavant mesures tècnica i econòmicament més costoses.

Si el seu edifici ha de ser rehabilitat a ITE Tècnics també el podem continuar ajudant. Els nostres tècnics aportaran la solució més adient, després de fer un informe rigorós coneixeran millor que ningú la problemàtica concreta del seu edifici.

Treballem a tot Catalunya

   
 
     © Copyright 2011 ite Tecnics   Mapa web   All rights reserved.